De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Tikkel icon_rendeericon_rendeericon_rendeer
 
Tikkel
 
Dag allemaal! Ik ben Tikkel. Of althans, zo heet ik sinds kort. Ik ben een klein, lief, stoer frettenbeestje (al zeg ik het zelf) en ben gevonden op een manege. Ik lag daar lekker in het stro te slapen. Bij de manege waren ze bang, dat ik overreden zou worden door een tractor of gevangen door de honden, dus hebben ze de opvang gebeld. 
 
Tot grote verrassing van de "Fretxpress-dient" kwam ik niet alleen, maar heb ik allerlei kleine huisdiertjes meegenomen: teken. Van groot naar klein, maar vooral in grote aantallen. Inmiddels zijn er zeker 50 van mijn lijfje afgehaald. Er zijn er nog genoeg over, maar zolang kon ik ook weer niet stilzitten. Ik had ook best wel honger en was ook wat moe, want die teken hebben we letterlijk leeggezogen. Ik ben blij dat ik straks binnen zit en even op adem kan komen. Misschien wat Waltham om wat aan te sterken of Frontline tegen de teken? Al heb ik ongetwijfeld ook huisdiertjes in mijn oren (oormijt) bij me, dus Stronghold zou ook fijn zijn ook te krijgen.
 
Als ik daarna gezond verklaard ben en niemand mist me, dan zou ik graag een nieuw huisje krijgen. Ik ben vreselijk lief, want tijdens het verwijderen van de teken heb ik niet één keer gebeten. 
 
 
Tikkel is nog niet herplaatsbaar.
Ik heb kerstmannen
 
icon_rendeerM. Kribbe-de Ronde
icon_rendeerBirgit
icon_rendeerFretlife