De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Wuddle icon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

Wuddle

Ik ben een adoptie fret van Stichting De Fret. Mijn vorige baasje kon niet meer voor me zorgen vanwege ziekte en ik ben bij mijn verzorgster gaan wonen.

Ik heb chronische bronchitis en ik heb twee jaar geleden een operatie gehad. Ik vind het helemaal leuk hier, wardancen en ik ben graag buiten.

Ik heb wel erg last van de ruiperiode en dan ook van mijn bronchitus. Dan krijg ik medicijnen en waltham om me erdoor te helpen. Vorig jaar was het tijdens de rui heel erg. Ik had groene snot, heel erg niezen en hoesten. Hierdoor moest ik naast mijn theolair ook nog de marbocyl erbij. Toen ging het beter.

Mijn dierenarts vond  het nodig om weer eens een foto te nemen van mijn longen, hoe het er nu mee staat. Dat is ondertussen gebeurd en het was niet verergerd met mijn slechte longblaasjes. Nu heb ik net mijn nieuwe implantaat weer gekregen, want mijn jasje was stug en dun en ik had balletjes gekregen. Nu begin ik weer een mooie zachte dikkere vacht te krijgen en mijn balletjes zijn weg.

Wat zou ik graag willen hebben:

Yesterday’s news bakvulling, omdat die goed is voor mijn astmatische bronchitus of Hill’s kitten brokjes. Ook vind ik een super grote hangslaapzak lekker.

Wuddle is niet herplaatsbaar


Ik heb kerstmannen
icon_rendeerNaomi en Joan Tahalele
icon_rendeerChaimel Lerou
icon_rendeerJolanda Stuik
icon_rendeerMayke van Wijk

- Ik ben een adoptie fret van Stichting De Fret. Mijn vorige baasje kon niet meer voor me zorgen vanwege ziekte en ben bij mijn verzorgster gaan wonen. Ik heb chronische bronchitis en twee jaar geleden een operatie gehad. Ik vind het helemaal leuk hier, wardancen, graag buiten. Ik heb wel erg last van de ruiperiode en dan ook van mijn bronchitus. Dan krijg ook de medicijnen en waltham om me erdoor te helpen. Vorig jaar was het tijdens de rui heel erg. Ik had groene snot, heel erg niesen en hoesten. Hierdoor moest ik naast mijn theolair, op de marbocyl erbij. Toen ging het beter. Mijn dierenarts vond het nodig om weer eens een foto te nemen van mijn longen, hoe het er nu mee staat. Dat is ondertussen gebeurt, en het was niet verergerd met mijn slechte longblaasjes. Nu heb ik net mijn nieuwe implantaat weer gekregen, want mijn jasje was stug en dun, en ik had balletjes gekregen. Nu begin ik weer een mooie zachte dikkere vacht te krijgen en mijn balletjes zijn weg.

- Wat wil de fret hebben voor kerst? (bv slaapzak, speeltjes) Yesterday’s news bakvulling omdat die goed is voor mijn astmatische bronchitus of Hill’s kitten brokjes. Ook vind ik een super grote hangslaapzak lekker.