De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Pudding icon_rendeericon_rendeericon_rendeer

Pudding

Hallo allemaal, ik ben Pudding!

Zoals al op de website van SDF staat, heb ik mijn naam te danken aan mijn blubberbuikje, die inmiddels al een stuk minder is geworden.

Vroeger heb ik verkeerde voeding gehad, waardoor ik nu een chronisch maagprobleem heb. Ruim een jaar geleden ben ik vier keer in korte tijd verhuisd, maar nu zit ik op mijn vaste stekkie!

Ik heb inmiddels twee operaties achter de rug, één wegens verstopping, omdat ik nu eenmaal op van alles probeer te knagen. Van mijn baasjes mag ik nu niet meer alleen rondlopen. In oktober heb ik een insulinomen operatie gehad.

Afgelopen jaar heb ik voornamelijk Waltham gegeten, nu eet ik ook brokkenbrei, dat smaakt erg lekker! In het dagelijks leven hou ik mij vooral bezig met mijn medicijnpakket, lekker slapen (daar ben ik goed in!), door de buis sjokken en beneden rondscharrelen.

Ik ga graag naar buiten, dus zo gauw de deur open gaat, ga ik mee! Daar kan ik lekker graven en mijn neus in een bak water steken. Verder hou ik me bezig met het doorzoeken van tassen. Je hoeft de rits niet open te doen hoor, dat doe ik zelf wel. Interessante spullen haal ik eruit en leg ik bij mijn verzameling knuffels (daar knaag ik niet op, goed hè!).

Als ik moe ben geworden ga ik in mijn stoel slapen, die ligt heerlijk! Soms val ik ook in slaap bij mijn baasjes, zijn zij ook weer tevreden :)

Pudding is een SDF spaarpot fret. Graag alleen maar een financiële bijdrage om de spaarpot van Pudding te vullen.


Ik heb kerstmannen

icon_rendeerChaimel Lerou

icon_rendeerMayke van Wijk

icon_rendeerMonique Flippo