De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Murphy icon_rendeericon_rendeericon_rendeericon_rendeer

Murphy

Goedendag Luitjes,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Murphy van 4,5 jaar oud. Ik ben een mooie grote jongen. Helaas door nalatigheid van mijn vorige baas ben ik nu blijvend verlamd.

Ik heb namelijk een ontsteking gehad in mijn ruggenmerg. Doordat mijn baasje toen niet naar de dierenarts is gegaan , is dit nu een blijvend letsel geworden. Mijn vorige baasje heeft me verkocht samen met 2 maatjes van mij aan een gezin met kinderen. Deze hadden niet gezien, dat ik verlamd was, dat zagen ze pas bij thuiskomst.

Doordat deze mensen nog nooit fretten hadden gehad en niet wisten hoe ze mij moesten verzorgen, hebben zij mij naar de opvang gebracht.

Op 1/3 vanonder mijn rug zit de plek waar de verlamming zit. Dit houd in, dat ik vaak sleep met mijn achterhand. Ik blijf in mijn ontlasting liggen, omdat ik niet voel dat ik gepoept heb. Soms is het gevoel er wel maar vaak niet.

Ik heb hier in de opvang een maatje gekregen en dat is Pim. Pim is heel erg lief voor me en ligt vaak bij me om me warm te houden.

Mijn oppasser heeft dan ook besloten, dat ik niet herplaatst ga worden. Ik kost gewoon veel dagelijkse verzorging. Zo wordt nu 1x in de 2 weken mijn kontje kaal geschoren, zodat ze me beter kunnen wassen.
Dit doet nu de dierenarts, omdat wij nog niet zo'n scheermachientje hebben.

Wat ik graag wil vragen aan de kerstman is het volgende: een scheermachientje of een bijdrage daarvoor. Of zeg je ik vind je helemaal geweldig, dan mag je mij ook financieel adopteren.

Lieve knuffels (want dat kan ik goed) Murphy

Murphy is niet herplaatsbaar


Ik heb kerstmannen
 
icon_rendeerJolanda Stuik
icon_rendeerCassandra Steevens
icon_rendeerMonique Flippo
icon_rendeerHelen Willemse