De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Neeltje icon_rendeericon_rendeericon_rendeer

Neeltje

 

Hallo, ik ben Neeltje

Kiekeboe! Ik zie je wel, ik zie je niet. Ik hou van spelletjes doen en verstoppertje spelen. Ik ben een soort van wervelwind als ik eenmaal op dreef ben. Ik ben een Ren – Je – Rot – Fret. Gaan met die banaan.

Ze zijn hier aan het sparen voor zo’n groot rad waar je heel hard in kan lopen. Ik kijk er nu al naar uit. Zo’n speelbak is natuurlijk leuk, maar veel te klein voor mij. Ik wil graag mijn super mooie beentjes strekken.

Normaal gesproken laat ik mij goed pakken en mogen de verzorgers alles met mijn doen. Maar dan moeten ze wel rustig op mij afkomen. Als ze zo maar ineens op willen pakken vind ik dat helemaal niets en durf ze dan ook gerust te bijten. Dat gedrag moet ik ze natuurlijk afleren, dat snap je! Maar verder ben ik wel oké hoor. Kom maar en beoordeel zelf! Uiteraard ben ik ook zindelijk en lust alles wat ze me voorschotelen. En als ik in de spiegel kijk dan denk ik, O, wat ben ik toch een knap ding!

Mijn lijstje? Gewoon een eigen baasje, maar dat heeft de rest zeker al gekozen. Ik zou graag zo’n goede waterfles hebben die niet van een kooi valt.

Neeltje is herplaatsbaar


Ik heb een kerstman
icon_rendeerAnnelies
icon_rendeerKitty van Tilborg
icon_rendeerChaimel Lerou