De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Om de adoptiefretten en fretten in de opvang een mooie Kerst te bezorgen, vond in december voor de dertiende keer de Kerstactie plaats. Op de website www.kerstfretten.nl kon u een van de vele kerstfretten steunen met een kerstpakket, financiële steun of zelfs een dier in huis nemen.

Frettenopvangen

In diverse frettenopvangen zaten (en zitten) nog fretten die om welke reden dan ook niet geplaatst (kunnen) worden. Tijdens de Kerstactie is er speciale aandacht voor de honderden fretten die jaarlijks in Nederland in een opvang terechtkomen. Deze fretten worden om uiteenlopende redenen daar gebracht. Deze dieren hebben allemaal één ding gemeen: ze verdienen het niet om 'afgedankt' te worden.

Bedankt allemaal!! Voor alle zorgen, tijd en liefde die jullie aan de opvangfretten besteden.

Kerstmannen en bedankjes

 En jullie hebben heel goed gedacht aan de Kerst(b)engeltjes ...! Het is dankzij jullie (de gulle gevers) weer een geweldig succes geworden! Dit dankzij jullie (de gulle gevers) weer een geweldig succes geworden! Dit  was de 13e keer dat Stichting De Fret deze actie kon organiseren en dat getal 13 boezemde ons een beetje angst in... Dit was totaal niet nodig achteraf, want de actie is weer prima verlopen. Wij willen iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken! Hierna volgt een foto-impressie van het rondbrengen naar en in ontvangst nemen door de diverse opvangen....

VZW Dierengeluk

Foto vzw 1

Foto vzw 2

Natascha's frettencoaching

Foto natascha 1

 

Foto natascha 2

 

 

Stichting Fret & Welzijn

Foto SFW 1