De fretten die verwend willen worden

Klik op het hartje voor de fretten die verwend willen worden

Verwende fretten

Klik op smiley voor de fretten die al verwend zijn door kerstmannen en kerstvrouwen

Om de adoptiefretten en fretten in de opvang een mooie Kerst te bezorgen, vond in december voor de twaalfde keer de Kerstactie plaats. Op de website www.kerstfretten.nl kon u een van de vele kerstfretten steunen met een kerstpakket, financiële steun of zelfs een dier in huis nemen.

Frettenopvangen

In diverse frettenopvangen zaten (en zitten) nog fretten die om welke reden dan ook niet geplaatst (kunnen) worden. Tijdens de Kerstactie is er speciale aandacht voor de honderden fretten die jaarlijks in Nederland in een opvang terechtkomen. Deze fretten worden om uiteenlopende redenen daar gebracht. Deze dieren hebben allemaal één ding gemeen: ze verdienen het niet om 'afgedankt' te worden.

Bedankt allemaal!! Voor alle zorgen, tijd en liefde die jullie aan de opvangfretten besteden.

Kerstmannen en bedankjes

Op verschillende manieren konden de opvangfretjes gesteund worden. Er konden kerstpakketten gestuurd worden naar de opvangfretten. Maar er kon ook voor gekozen worden om spullen via de speciale Kerstactiewebwinkel te versturen of geld over te maken. En natuurlijk was het mogelijk om opvangfretjes (financieel) te adopteren of in huis te nemen!

En wat zeggen de opvangen (en de fretten) er zelf van?

Wat een geweldig kerstmannen en kerstvrouwen hadden we weer afgelopen Kerstmis 2016. Het was groots mensen en alle fretjes hebben hun kerstcadeautjes ontvangen.
De opvangmedewerksters (en de fretten natuurlijk), waren heel blij met alle giften en cadeautjes. Ze willen u hier met een foto reportage een klein deel
van alle mooie en lekkere spullen laten zien.

Beste kerstmannen en
vrouwen,

Graag bedanken we jullie voor de gulle giften en de kerstgeschenkjes die onze fretjes hebben mogen ontvangen. Het doet onze opvang en onze fretjes heel veel deugd, dat ze zoveel gekregen hebben. Marianne Boymans is dinsdag naar België gekomen met de pakketten, waarvoor veel \dank voor de verre reis naar België. Ook een bijzondere dank aan Minka Verheijen die achter de schermen werkt en de site bijwerkt, ook een dikke merci aan Stichting De Fret.
Jullie waren super.

Dikke knuffels van al onze fretjes,
Corie Cardon, VZW
Dierengeluk, België

nieuwsbrief1 nieuwsbrief2

 

Nieuwsbrief3

Nieuwsbrief4